Volledig scherm
Een wagen en veegwagen kwamen met elkaar in botsing. © GinoPress B.V.

Vrouw en kind gewond bij botsing met veegwagen in Nijmegen

NIJMEGEN - Bij een ongeval op de Van Rosenburgweg in Nijmegen zijn woensdagochtend twee gewonden gevallen. Een auto en een veegwagen van afvalverwerker DAR kwamen daar met elkaar in botsing. 

De bestuurster van de auto en een kind dat in de wagen zat, zijn door de ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval precies kon ontstaan, is onduidelijk. De auto liep schade op door de botsing. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.