Vrouw gewond door zware mishandeling in woning Nijmeegse wijk Hatert

Update/videoNIJMEGEN - Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt door een zware mishandeling in een woning aan de Loevesteinstraat in de Nijmeegse wijk Hatert. Het gaat om een mishandeling in de relationele sfeer, zo laat officier van dienst Diego Hendriks weten. 

Het slachtoffer heeft forse verwondingen opgelopen. Zij bloedde hevig, maar was wel nog aanspreekbaar na het incident. Ze is behandeld in de ambulance en afgevoerd naar het ziekenhuis.

Agenten hebben een verdachte voor de mishandeling opgepakt in het Hunnerpark. Hij is eveneens door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

In eerste instantie ging de politie uit van een steekincident, zo laat Hendriks weten. Omstanders hoorden hulpgeroep. Zij belden vervolgens de politie.

Onderzoek

De voorzijde van de woning en de bijbehorende stoep zijn door de politie met linten afgezet. De forensische opsporing en recherche zijn aanwezig om onderzoek te doen. Ook gaan agenten langs de deuren voor een buurtonderzoek. Getuigen die meer weten over het incident, worden opgeroepen zich te melden.

Volledig scherm
Hulpdiensten voor de woning in Hatert © Tom Hessels
Volledig scherm
De politie en ambulance ter plaatse in Hatert. © Davy Derksen/112Nieuwsgroep
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.