Vrouw opende gaskranen woning uit wanhoop: ‘Het was nooit mijn bedoeling omwonenden in gevaar te brengen’

ARNHEM – ,,Ik had er alles aan gedaan om hulp te krijgen, maar kreeg die niet. Toen wist ik het niet meer. Het was nooit mijn bedoeling omwonenden in gevaar te brengen.”

Aldus een 26-jarige vrouw uit Cuijk vandaag op de rechtbank in Arnhem over haar ‘wanhoopsdaad’ toen ze op 24 juni vorig jaar in haar woning aan de Sparrestraat in Nijmegen de gaskranen opende.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.