Vrouw wordt op de hoorns genomen bij Spiegelwaal; alle wilde runderen weg van terrein, behalve eenzaam kalfje

NIJMEGEN - Moederziel alleen loopt een kalfje woensdagmiddag tussen de hoge begroeiing op de kop van stadseiland Veur-Lent in Nijmegen. De rest van de kudde Schotse Hooglanders die er tot voor kort graasde, is al van het terrein gehaald. Aanleiding is een incident waarbij een fotograferende vrouw door een moederdier op de hoorns werd genomen.

69 reacties

 • Maykel Korte achternaam

  2 dagen geleden
  Zsm alle runderen weer terugplaatsen daar, wat een dwaze beslissing!
 • Melinda Greer

  2 dagen geleden
  Dit is werkelijk niet te geloven! Nu staat dat kalfje alleen, zonder moeder. Allemaal omdat mensen regels aan hun laars lappen.....echt ongelooflijk!! Waar gaat dit heen.....
 • DJ Jansen

  2 dagen geleden
  Dit slaat toch volkomen nergens op? Omdat de vrouw zelf te dichtbij gaat, niet 25meter afstand houdt moeten de koeien het bezuren?? Het was een mooie toevoeging en de koeien hadden daar lekker veel ruimte en konden in de warme dagen ook lekker afkoelen.. sneu.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  3 dagen geleden
  Dus, 4 mensen steken zonder te kijken de A1 over, verongelukken Alle auto's maar weg?
 • Anoniem

  3 dagen geleden
  Zo zie je hoe kunstmatig deze "natuur" is. Er is geen rekening gehouden met de massa. Die zich per definitie slecht gedraagt. Geef de illusie van natuur nu maar op. Dit land is nu al overbevolkt. En met het huidige stemgedrag wordt dit in hoog tempo erger.
 1. Nijmeegse raad eist snelle oplossing voor berucht viaduct waar chauffeurs zich telkens klemrijden
  PREMIUM
  18

  Nijmeegse raad eist snelle oplossing voor berucht viaduct waar chauffeurs zich telkens klemrijden

  NIJMEGEN – Er moet snel een oplossing gevonden worden voor de herhaalde ongelukken bij het lage viaduct van De Oversteek. Vrachtwagenchauffeurs rijden zich regelmatig vast omdat hun auto te hoog is. Een meerderheid in de gemeenteraad wil niet wachten tot 2023 als er een nieuwe Laan van Oostindië door Nijmegen-West loopt. Het doorgaand verkeer wordt dan automatisch via een andere route de stad in en uit geleid.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.