Michelle van Doorn, gemeenteraadslid van Partij voor de Dieren én architect achter het Nijmeegse afsteekverbod.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelle van Doorn, gemeenteraadslid van Partij voor de Dieren én architect achter het Nijmeegse afsteekverbod. © Paul Rapp

‘Vuurwerk afsteken super egoïstisch en dikke middelvinger naar iedereen die overlast ervaart’

NIJMEGEN - Dode dieren, afgerukte vingers, kapotte ogen en duizenden euro’s schade. Die oudejaarsellende moet voorkomen worden met het Nijmeegse vuurwerkverbod, vindt initiatiefnemer Michelle van Doorn (Partij voor de Dieren). ,,Wie toch knalt, is bezig met een dikke-middelvinger-hobby.”

86 reacties

 • Zomaariemand

  8 maanden geleden
  Vergeet ook niet om met zn allen bezwaar aan te tekenen tegen centraal georganiseerde vuurwerkshows. Ze kunnen het gemeenschaps geld wel beter gebruiken en dit geeft niet zo'n overlast op het milieu. Iedereen die tegen een vuurwerkliefhebber zegt dat een dorpsshow een goede vervanger is. Ga maar op YouTube kijken naar vuurwerk, hoeven jullie ook niet op een plein te staan. 
 • Peter Van Brakel

  8 maanden geleden
  De wereld heeft geen echte problemen meer om zich druk over te maken, dus wordt het betutteling over de hele linie, roken, drinken, overgewicht, vuurwerk en het geluidsniveau van stofzuigers. de gekte regeert. Alles waar mensen plezier aan beleven moet verboden worden vooral door van werkelijkheid los bezongen PvD, GL enD66 ers. De groep die de overlast ervaart is te betreuren maar wellicht een heel klein groepje die bezig is met een dikke middelvinger hobby naar de rest van de samenleving die nog wel hun tradities eren. en niet voor de globalistische en oikofobe eenheidscultuur staan.
 • PietjeBel

  8 maanden geleden
  ik ben een man!
 • Mikey

  8 maanden geleden
  Vuurwerkverbod is prima maar lijkt me niet noodzakelijk. Als iedereen zich aan de afsteekregels houdt dan is het te handelen.Maar ja, als je van die aso's hebt zoals ergens in Leuvensbroek die om de haverklap een prive vuurwerkshow met zwaar vuurwerk moeten laten zien dan mag het hele vuurwerk van mij definitief in de ban.Helaas is dat een utopie.
 • Nonkel

  8 maanden geleden
  Manier van leven opleggen? Gast, ze zegt niet dat je voortaan om zes uur op moet, alleen nog maar vegan mag eten en om vier uur op een bamboe mat moet gaan mediteren ter ere van de blauwe kobold. Ze wil alleen dat er geen vuurwerk afgestoken wordt, dramaqueen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.