Volledig scherm
PREMIUM
Afval op het Waalstrand bij Nijmegen. © Gerard Verschooten

Waalstrand blijft bedolven onder
rotzooi: 'Er moet iets veranderen'

NIJMEGEN - Het is zomer in Nijmegen en dat betekent een drukte van belang op de Waalstranden. Helaas gaat dat altijd nog gepaard met veel rotzooi, zo blijkt uit een rondgang van deze krant langs de Nijmeegse stranden. 

Volgens boswachter Thijmen van Heerde is het een mentaliteitskwestie van de bezoekers: ,,Als we de aankomende jaren nog willen genieten van de strandjes, moet echt iets veranderen.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.