Het is druk bij de vierde Domino's vestiging in Nijmegen
Volledig scherm
Het is druk bij de vierde Domino's vestiging in Nijmegen © Bert Beelen

Waanzinnige drukte bij nieuwe Domino's in Nijmegen

NIJMEGEN -  De pizzaliefhebbers konden de afgelopen week hun hart ophalen. Vier dagen lang deelde Domino's gratis pizza's uit. Dit is vandaag tot een einde gekomen met de opening van de nieuwe vestiging op de Daalseweg in Nijmegen. Hier kwamen minstens 150 mensen op af.

De vestiging aan de Daalseweg 248 werd vandaag geopend door burgemeester Hubert Bruls en het was een drukte van belang. De mensen stonden tot ver buiten het filiaal in de rij te wachten. Dit kwam mede doordat de internationale pizzaketen al de hele week gratis pizza's uitdeelde. De liefhebbers konden toen kiezen tussen Margaritha, Pepperoni of Chicken Kebab.

De franchisenemer van de vierde vestiging in Nijmegen is Max van der Putten. Voor Max wordt dit zijn vijfde winkel in drie jaar tijd. Hij is tevens de eigenaar van drie andere Domino's in Nijmegen. Dit was de eerste keer dat zijn vestiging door de Burgemeester werd geopend. Het is niet duidelijk of Bruls vanmiddag ook van een pizza heeft genoten.

Concurrentie

Domino’s Pizza is niet de enige pizzeria in de stad met veel vestigingen. Ook New York Pizza heeft sinds maart dit jaar vier filialen. Domino’s meldde toen aan De Gelderlander dat deze concurrentie geen alarmbellen deed rinkelen. ,,Nijmegen gaat héél goed, met gemiddeld 4.000 pizza’s per week. Het is een stad met relatief veel studenten en die vormen een belangrijke doelgroep’’, zei de woordvoerder van Domino’s destijds. Ze houden de concurrentie wel in de gaten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.