Volledig scherm
PREMIUM
Vader Sjors verschoont zijn kindje op het invalidentoilet in de Stadwinkel. © Gerard Verschooten

Waar kunnen mannen in Nijmegen hun baby verschonen op het toilet?

testNIJMEGEN - De moderne man wil ook gewoon de luier van zijn kindje kunnen verschonen als hij buitenshuis is. Maar de meeste openbare herentoiletten zijn daar nog altijd niet op ingericht, berichtte de NOS onlangs. Hoe is de situatie voor jonge vaders in Nijmegen? De Gelderlander nam de proef op de som.

Daar sta je dan als man vol goede opvoedvoornemens in de herentoilet. Is er geen commode of tafel te bekennen waarop je je baby kunt verschonen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.