Volledig scherm
PREMIUM
Vader Sjors verschoont zijn kindje op het invalidentoilet in de Stadwinkel. © Gerard Verschooten

Waar kunnen mannen in Nijmegen hun baby verschonen op het toilet?

testNIJMEGEN - De moderne man wil ook gewoon de luier van zijn kindje kunnen verschonen als hij buitenshuis is. Maar de meeste openbare herentoiletten zijn daar nog altijd niet op ingericht, berichtte de NOS onlangs. Hoe is de situatie voor jonge vaders in Nijmegen? De Gelderlander nam de proef op de som.

Daar sta je dan als man vol goede opvoedvoornemens in de herentoilet. Is er geen commode of tafel te bekennen waarop je je baby kunt verschonen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond  gecanceld vanwege verbouwing concertzaal
    Update

    Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond gecanceld vanwege verbouwing concert­zaal

    NIJMEGEN - Jan Smit (32) moet zijn fans vandaag teleurstellen. De zanger zou vanavond een concert geven in Nijmegen in Concertgebouw De Vereeniging, maar nu blijkt dat het pand nog lang niet toegankelijk is wegens verbouwingen. De Volendammer is pissig en doet op Instagram zijn verhaal. ,,Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!” Inmiddels is er wel een nieuwe datum: zondag 6 januari.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.