Station Dukenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Station Dukenburg. © Paul Rapp

Waarom reizigers ‘Dukenburg’ het op twee na slechtste station vinden: ‘De junkies moeten ook ergens zitten’

NIJMEGEN - Treinreizigers worden niet blij van station Nijmegen Dukenburg. Op een landelijk ranglijstje over de beleving van een station staat het op de twee na laatste plaats. Nijmegen en de NS vinden dat het station ‘aandacht’ behoeft. Wat is ermee gebeurd?

7 reacties

 • Gerrit Louter

  3 dagen geleden
  Een stad besturen doe je gezamenlijk met de inwoners....maar niet naar de alles beslissende mening van een burgemeester , wethouder cq ambtenaar die ,,denken,, alles beter te weten , daarom helpt klagen vrijwel niets....drugs probleem word groter , overlast in winkel centra , zelfs een bus kunnen ze niet eens een fatsoenlijke route laten rijden...! kom daar wel eens op family bezoek....maar ben blij dat waar ik woon , bij alles wat er gebeurd, door B & W wel overleg is met de inwoners..!
 • Will Esser

  3 dagen geleden
  @jorisgoedbloed wethouders horen we nooit wat van ? Alleen maar rampscenario zult u bedoelen als je alle "projecten" van mevrouw Tiemen eens bekijkt ,vergroenen bushokjes,fietsoprit naar fietsbrug,democratiefestival electrische fietsen hub valkhofmuseum en meer van dat soort onzin dan kun je er een boek over schrijven !!!!
 • Willem Dijkman

  4 dagen geleden
  De junkies moeten ook ergens zitten, een waarheid als een koe. Maar waar moeten die dan zitten behalve thuis op hun bank. Moeten we soms speciale parkjes voor junkies inrichten (zoals het Kronenburgerpark). En hoeven junkies dan niet te werken, doen wij dat wel voor hun?
 • C'tje

  4 dagen geleden
  @Joris Goedbloed, Het is al van vroeger uit dat Dukenburg een brug en een strip op de strippenkaart te ver was. Bblijkbaar zit dit nog steeds ingebakken bij de gemeenteraadslieden dat Dukenburg en Lindenholt een brug en strip te ver zijn. Ik voel mij er niet onveilig, maar kan mij wel indenken dat anderen zich wel onveilig voelen. Ooit waren er voor Dukenburg mooie beloften gemaakt, een bios en een skihal... Maar toen kwam Nijmegen-Noord en lag de prioriteit daar.
 • Chris

  4 dagen geleden
  Onderhoud is niet sexy bij de politiek. Daar scoor je niet mee. Daarom krijg je steeds meer dit soort situaties. Alle ogen van de gemeente zijn nu gericht op de nieuwbouw in Nijmegn-Noord.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

 2. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

Nijmegen e.o.