Lunchroom Bij Jan moest eerder deze week het terras opruimen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lunchroom Bij Jan moest eerder deze week het terras opruimen. © Foto: Bert Beelen

Waarom Romy-Lisa’s terras niet open mag: ‘Vier muren en een plafond, dat mag niet’

NIJMEGEN - Een terras is alleen toegestaan als het aan drie kanten open is óf als de bovenkant open is. Dat Romy-Lisa Verhofstadt haar terras van lunchroom Bij Jan in winkelcentrum Dukenburg deze week moest sluiten, komt dus omdat het is ingeklemd tussen vier muren en een plafond. 

12 reacties

 • Ron van Dijk

  1 maand geleden
  De regels - opgesteld voor onze eigen veiligheid - zijn duidelijk, dus daar dienen we ons aan te houden. Gelukkig hoeven we nog maar één of twee maanden geduld te hebben. Zodra meer mensen zijn gevaccineerd mag namelijk alles weer open.
 • Will Esser

  1 maand geleden
  Staat er ook ergens beschreven hoever dat die muren van het terras af mogen staan ? En een dak op 6meter boven terras is dat nog een overkapping ? Ik ben bekend met situatie daar en dit is bij hun niet het geval
 • Wil Evers

  1 maand geleden
  Wat een trieste en zielige reacties ,deze mensen proberen van alles om het hoofd boven water te houden en dan wordt er op deze manier op gereageerd
 • miel couvee

  1 maand geleden
  Een beetje meer amphetie om alle horeca bedrijven te helpen in deze voor hun zware tijden zou ik wel op zijn plaats vinden. Men beseft geeneens wat men aanricht door die negatieve opmerkingen te plaatsen. zout in onverdiende wonden strooien is gemeen.
 • astrid rossen

  1 maand geleden
  Vier muren en een plafond? Dat is dus gewoon binnen. Mijn huis heeft ook 4 muren en een plafond.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.