Walhalla voor vleeseters Loetje komt met vegabiefstuk uit de printer: hoe smaakt ’ie en is het je geld waard?

Met videoDe woorden ‘Loetje’ en ‘vegetarisch’ verhouden zich tot elkaar als water en vuur. Het restaurant staat bekend om zijn stukken vlees in jus en sneeën witbrood. Of stond? Want Loetje heeft sinds enkele weken een 3D geprinte biefstuk op de kaart staan, helemaal plantaardig. Om erachter te komen hoe die smaakt, namen onze verslaggevers de proef op de som in Nijmegen (zie ook de video hierboven).

18 reacties

  • Ineke Wild

    2 maanden geleden
    Er gaat niets boven lekker vegan! Ik kan het iedereen aanbevelen Ineke 33 jaar (bourgondisch) vegan
  • Henry Ebbers

    3 maanden geleden
    Niets vervangt een.lekkere biefstuk. Er zit al veel verschil tussen de ene biefstuk en de andere, altijd moeilijk. Maar ik denk dat ik het verschil tussen echt en vega zeker proef. Wat doet sambal op de biefstuk?
  • Preusting

    3 maanden geleden
    Loetje? Nooit van mijn leven met al die carnivoren en het daaraan verbonden dierenleed! Maar nu wordt het opeens wel interessant om eens een geprinte vega-'biefstuk' uit te proberen. Goed bezig Loetje!
  • J Van Gend

    3 maanden geleden
    @Mattie je heb volkomen gelijk maar dat snappen planten eters niet hun hersenen gaan achteruit oei nouw word dit niet geplaatst.
  • Henk van Tilburg

    3 maanden geleden
    Hoe gezond zijn vleesvervangers als je kijkt naar vet, suiker en zout?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen