Een erehaag van honderden mensen met witte ballonnen en fakkels voor de uitvaart van overleden coronaslachtoffer Walter Gaspersz.
Volledig scherm
PREMIUM
Een erehaag van honderden mensen met witte ballonnen en fakkels voor de uitvaart van overleden coronaslachtoffer Walter Gaspersz. © Paul Rapp

Walter is dood, witte rozen en ballonnen voor de zwarte parel

NIJMEGEN - ‘Hartstilstand’, appt zijn vrouw dan, ‘nu weer ritme’. Dan volgt een uur dat wel een eeuw lijkt te duren. En is er ineens het bericht: Walter is overleden. Verslag van hoe een hecht voetbalteam een dierbare vriend verloor aan corona.

1 reactie

 • Stalpers

  2 jaar geleden
  Via de online begrafenis kunnen volgen. Respect voor Nicole en kinderen. Hoe ze dit hebben gedaan. Zo verdrietig! In gedachten bij jullie op afstand. Monique Stalpers
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.