Vierdaagsewandelaars op de Waalbrug, toegejuigd door de blusboot van de brandweer.
Volledig scherm
PREMIUM
Vierdaagsewandelaars op de Waalbrug, toegejuigd door de blusboot van de brandweer. © Erik van 't Hullenaar

Was het nou wel nodig om de Vierdaagse al te schrappen? En zitten de massale feesten er nog wel in? ‘Het is hun keuze, maar we zijn echt verbaasd’

NIJMEGEN -  De Nijmeegse Vierdaagse gaat dit jaar niet door, maar is die afgelasting eigenlijk wel nodig? En wat voor gevolgen heeft het? De belangrijkste vragen op een rij.

6 reacties

 • John Bluhmen

  2 jaar geleden
  Wij lopen gewoon de 4daagse. Lekker rustig en volop ruimte. Het laatste jaar was het veel te massaal.
 • Reineke Kramer

  2 jaar geleden
  Volgens de heer Westerman van VVEM is de 4daagse de enige die nu al een streep heeft gezet door een zomer activiteit. Dit is niet juist. Al weken geleden heeft de organisatie van de Invictus Games eind mei in Den Haag de internationale games voor geblesseerde militairen geannuleerd.
 • Evil Admin

  2 jaar geleden
  @T Lamme: Deze regering van Rutte een snelle aanpak en uitvoering van de corona? U bedoelt toch de regering die wekenlang in maart riep dat er geen gevaar is? Constant achter de feiten aanloopt en die voortvarend in de vaccinaties zijn dat we onderaan in Europa bungelen? Laat U geen zoete broodjes bakken door de media, die zit nu zo dicht tegen Rutte aangehurkt dat zijn hand zowat zichtbaar is als de media spreekt. Een ezel stoot zich geen 2x aan dezelfde steen, maar helaas kiezers wel.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Trainen is natuurlijk altijd goed voor de conditie en het immuunsysteem, verder is het goed dat er zo vroeg duidelijkheid is, anders krijg je al die complotdenkers weer over je heen.
 • D Dam

  2 jaar geleden
  Afschaffen die vierdaagse! Alle dorpen zijn ontregelt en het bedrijfsleven moet zich maar schikken voor zuipende mensen!!! Niet meer van deze tijd, prima en fijn dat het ook dit jaar niet doorgaat!!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen