Lindenholt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lindenholt. © Paul Rapp

Wat gebeurt er in Lindenholt? Huizenprijzen knalden vorig jaar de lucht in, meer dan in de rest van de stad

NIJMEGEN - Wat is er aan de hand in Lindenholt? De huizenprijzen stegen daar vorig jaar harder dan in elk ander stadsdeel van Nijmegen.

3 reacties

 • J Swart

  4 maanden geleden
  Lindenholt wordt altijd afgeschreven als lelijke wijk, maar er wordt vaak niet bij vermeld hoe mooi de parken en water gebieden zijn. Er is zelfs een bever gesignaleerd en rivierkreeftjes. Ik heb er zelf 31 jaar gewoond met veel plezier. Alle voorzieningen in de buurt. Alleen leuke horeca met gezellige terrasjes op loopafstand ontbreekt. De Waalsprong heeft zeker nog twintig jaar nodig om net zo mooi te worden qua groen, voorzieningen en natuur.
 • Hans Jacobs

  4 maanden geleden
  Een grote luchtballon die binnenkort gaat leeglopen
 • Everhard Scheltinga

  4 maanden geleden
  Milsbeek ligt in de gemeente Gennep.
 1. De frustrerende zoektocht naar een eigen droomhuis: ‘We boden zelfs 70.000 euro boven de vraagprijs, dat is wel veel’
  PREMIUM
  De 21 van 21

  De frustreren­de zoektocht naar een eigen droomhuis: ‘We boden zelfs 70.000 euro boven de vraagprijs, dat is wel veel’

  Meer dan dertig bezichtigingen, 70.000 euro bieden bovenop de vraagprijs, geen voorbehoud van financiering. En dan wéér misgrijpen. Teleurstelling na teleurstelling stapelen zich op voor jonge starters, dertigers op zoek naar hun droomhuis. Mirjam BInnekamp, Richard Otten, Marte Perlo en Vico van Dongen over hun zoektocht naar een plekje voor zichzelf en de gekte op de woningmarkt. ,,Het vreet aan je.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.