Was sprake van intimidatie? Of is er iets veel onschuldigers aan de hand op het Radboudumc?
Volledig scherm
PREMIUM
Was sprake van intimidatie? Of is er iets veel onschuldigers aan de hand op het Radboudumc? © ANP

Wat is er mis op de faculteit voor Filosofie? Niemand die het weet of wil zeggen

NIJMEGEN - Wat is er mis op de faculteit voor Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen? 

5 reacties

 • George

  2 jaar geleden
  Sinds begin dit jaar is het College van Bestuur als werkgever bezig met nieuwbouw voor "Geesteswetenschappen". Daarin klinkt al door dat de faculteiten Letteren en FTR snel moeten fuseren, ook al doet men alsof dit niet zo is. Niets is effectiever dan out of the blue een "onafhankelijk extern bureau" dit soort "onafhankelijk" onderzoek op grond van vage insinuaties te laten doen naar medewerkers. De uitkomst staat bij voorbaat al vast, en het beschadigen en het goedkoop eruit trappen van mensen kan beginnen! Tijd voor vervanging van dit on-integere CvB. 
 • WilfredHoudoe

  2 jaar geleden
  Nu dit weer, ik ben benieuwd wat de psychologen van de Radboud hier  van vinden...Laat die maar eens in de krant reageren zoals ze zo graag doen bij andere zaken die spelen in de samenleving. Dit was wel het laatste wat ik van de Radboud had verwacht.
 • bartmo

  2 jaar geleden
  Filosofie. Daar kun je altijd verschillend over denken. En bennen.
 • Janssen

  2 jaar geleden
  Me too, dit moet tot de bodem worden uitgeroeid, het kost de Radboud haar reputatie en is zeer slecht voor de toekomstige studenten. Hulde voor de personen die dit toch hebben aangekaart, ik hoop dat ze nu steun krijgen van degenen die het tot nu toe niet durfden te zeggen.
 • Willem

  2 jaar geleden
  Gisteren schreven jullie hier al over, laat dat onderzoek maar komen...waarom moet er nu opeens op de resultaten vooruitgelopen worden?Iedereen die schuldig is op staande voet er uit plus rechtsvervolging....nu ook doorzetten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen