Onkruidbouwput Metterswane in Nijmegen.
Volledig scherm
Onkruidbouwput Metterswane in Nijmegen. © Paul Rapp

Wat moet er volgens jou gebeuren met onkruidbouwput Metterswane?

pollNIJMEGEN - Het terrein van kantoorkolos Metterswane tegenover het station ligt er sinds de sloop ruim twee jaar geleden al tijden bij als een onkruidbouwput. De bouw van Het Nieuwe Metterswane komt maar niet van de grond. Het is zelfs maar de vraag of projectontwikkelaar KondorWessels Projecten (KWP) er überhaupt gaat bouwen. 

13 reacties

 • Riana Haaren

  2 maanden geleden
  Zo spoedig mogelijk het oorspronkelijke plan gaan bouwen. Desnoods met een andere projectontwikkelaar. Deze locatie is zeer geschikt om te bouwen.
 • Marjolijn Dehue

  2 maanden geleden
  Geen idee, ik kom er nooit. Waarom moet nu juist deze plek, in het midden van de stad, een visitekaartje van de stad worden? Een stationsomgeving is dat zelden.
 • Hans van Apeldoorn

  2 maanden geleden
  Parkje met fontein, bankjes en hek dat 's nachts dichtgaat.
 • Cas Bramibo

  2 maanden geleden
  Het is al een grote betonnen plaats, die stationsomgeving. Snel en goedkoop opgetrokken na 2e wereldoorlog. Metterswane was ook een uitermate lelijk sovjet-stasi gebouw. Helaas kunnen wij Nijmegenaren geen parkje betalen, iedere vierkante meter moet voor veel geld verkocht worden. Paar partijen nog ertussen die er ook aan verdienen. En natuurlijk hebben we ook een woningtekort. Maar dat zou ook op andere plaatsen kunnen. Maar deze grond levert zo lekker veel op.
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  De gifspuit erover en wachten tot er gebouwd wordt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.