Wat moeten we met dat lelijke visitekaartje van Nijmegen? ‘Maak er een podium voor straatartiesten’

met videoNIJMEGEN - Het stond bekend als het lelijkste gebouw van Nijmegen: kantoorkolos Metterswane pal tegenover het station. Nu het pand al ruim twee jaar is gesloopt, is het terrein veranderd in een onkruidbouwput. Wat moet er gebeuren met de plek tot de bouw van Het Nieuwe Metterswane ooit begint? 

32 reacties

 • Coen Neer

  1 maand geleden
  Dit riekt vooral naar grondspeculatie door KWP, of ben ik nu al te sceptisch?
 • Pedro Kantor

  2 maanden geleden
  We hadden het oude gebouw net zo goed kunnen laten staan.
 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  ajb niet nog meer plaats voor straatartiesten en kunstenaars en dergelijk subsidievolk, daar hebben we al meer en meer dan genoeg van. Vrijwel allemaal onrendabel dus moet altijd geld bij bij deze hobbyisten en dan ook nog gratis wonen midden in het centrum zeker.
 • k Van de meer

  2 maanden geleden
  Bouwen Bouwen Bouwen
 • berrie den vossen

  2 maanden geleden
  weet je wat 'n lelijk visitekaartje is voor Nijmegen? die mooie waalbrug die er verpaupert bijstaat en 'n likje verf nodig heeft. het is net zoiets als dat je je huis hebt gerenoveerd maar de voordeur in z'n oude staat, compleet met afgebladderd verf, lekker in de sponning laat zitten. Nijmegen, ga je diep schamen.
 1. Schietpartij bij Iriszorg was wanhoopsdaad: ‘Het is afschuwelijk, maar er zit een hele andere kant aan Hans’
  PREMIUM
  9

  Schietpar­tij bij Iriszorg was wanhoops­daad: ‘Het is afschuwe­lijk, maar er zit een hele andere kant aan Hans’

  GROESBEEK/NIJMEGEN - Een ultieme wanhoopsdaad van een zielsongelukkige man, die al tijden een doodswens had. Zo verklaart een zus het schietincident van maandag bij Iriszorg in Nijmegen. Haar broer Hans uit Groesbeek zou bewust de confrontatie met de politie hebben gezocht. Agenten moesten meerdere schoten lossen om de man in te rekenen. ,,Hans wilde dat het mis was gegaan.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.