Gerard Burgers
Volledig scherm
© Gerard Burgers

Wat moeten we met de tippelzone in Nijmegen?

6 vragenNIJMEGEN - Nijmegen worstelt met haar gereguleerde tippelzone aan de Nieuwe Marktstraat. Sluiten? Of doorgaan en zelfs uitbreiden? De onderzoekers van Bureau Beke inventariseerde alle feiten en cijfers.

8 reacties

 • Pipo

  4 jaar geleden
  Ziet er gezellig uit die huiskamer! Wie betaalt die poppenkast?/
 • Clemens Brulee

  4 jaar geleden
  Daarom staat er ook in mijn eerste zin "help ze met afkicken"...Dit is tegen hoge kosten een maatschappelijk en persoonlijk probleem in stand houden zonder enig uitzicht op verbetering.Dat ik een andere aanpak voorsta betekent nog niet dat ik niet weet wat een verslaving inhoudt.
 • Nijmegencentrum

  4 jaar geleden
  Jij weet duidelijk niet wat een verslaving inhoudt, met dat bedrag per jaar red je het niet hoor.
 • ATS

  4 jaar geleden
  Wordt lastig Dion, als burgemeester Bruls gelijktijdig ook 2 van de nog 3 overgebleven raampanden sluit.Bruls wil alles sluiten, hij gaat er van uit dat met het intrekken van vergunningen (lees werkplekken) de prostituees vanzelf ander werk gaan doen en prostitutie ophoud met bestaan.Dat daarmee het zicht op de prostituees en regulering, hulpverlening en veiligheid volledig dreigt te verdwijnen interesseert hem absoluut niets.Deze man is niet van deze tijd.
 • Henriette Haenen

  4 jaar geleden
  Ik begrijp echt niet wat ze zich druk maken over de prostitutie.. laten we blij zijn dat deze dames zich aanbieden voor de lusten van de man. Zorg dat goed gecontroleerd wordt of er geen dames tussen komen die gedwongen worden door regelneefjes die paspoort e.d. afpakken. Prostituees zijn nodig en het is het oudste beroep ter wereld..... en iedereen loopt weer veilig op straat

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.