Waterwolf komt naar Nijmeegse Waalkade, eerst nog een kleurtje erop

VIDEOCUIJK / NIJMEGEN - De Waterwolf, het kunstwerk dat op de Waalkade in Nijmegen komt, is bijna klaar. Voor het eerst zien kunstenaars Paul Keizer en Albert Dedden hun creatie in volle omvang. In september komt het van Cuijk naar Nijmegen.

34 reacties

 • Anne

  9 maanden geleden
  Anita, ik vind het beeld niet mooi, maar het is een meerderheidsbesluit van onze democratisch gekozen gemeenteraad. Hoe kun je, nee durf je over een dictatuur te praten, terwijl je wel meeloopt met de gele hesjes die met hun lachwekkend met zijn twintigen brallen dat ze namens "het volk" spreken? Hypocrisie ten top van je. 
 • Erp

  9 maanden geleden
  'de Nijmegenaar' bestaat niet. De meerderheid van de stad heeft echter op een linkse partij gestemd dus logisch dat zij een coalitie vormen en beleid bepalen. Dat heet Democratie. 
 • Teunis

  9 maanden geleden
  Ik vind het een mooi kunstwerk, maar de wethouder Vergunst zou ook oog kunnen hebben voor andere burgerinitiatieven die hij, namens de gemeente, zonder onderbouwing niet steunt. Nu lijkt het erg op willekeur en dat is Nijmegen onwaardig. 
 • Nexit

  9 maanden geleden
  De Waalkade kan niet eens veilig en leuk gemaakt worden maar er is wel veel geld en aandacht voor lelijke kunst...typisch drammerig Nijmegen.
 • KeesKloost

  9 maanden geleden
  Ik vind het mooi!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
  Play

  Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS

Nijmegen e.o.