In verschillende gemeenten zal deze week geen vuilnis worden opgehaald. Het is onderdeel van een landelijke actie voor een beter cao voor gemeentepersoneel.
Volledig scherm
PREMIUM
In verschillende gemeenten zal deze week geen vuilnis worden opgehaald. Het is onderdeel van een landelijke actie voor een beter cao voor gemeentepersoneel. © ANP

Week vol stakingen voor de boeg: dit is wat je ervan gaat merken

Buschauffeurs, treinmachinisten, afvalophalers, boa’s: vanaf vandaag regent het stakingen en protestacties van personeel. En dat zal direct voelbaar zijn.

18 reacties

 • Theo Binnendijk

  1 maand geleden
  Als je weet dat de afvalophalers staken, dan zet je het afval deze week toch niet aan de straat? Dan hoeft het niet zo'n zooitje te worden.
 • Jcm Valentijn

  1 maand geleden
  Inge, ik hoop dat je een politieke partij gaat beginnen en het land gaat veranderen.....
 • Wilma van Well

  1 maand geleden
  Goed dat er nog steeds vakbonden zijn!
 • Jaap De Graaf

  1 maand geleden
  En welke partij gaat dat positief veranderen volgens jou? Hoe moet NL om? Lijkt mij geweldig om zo simpel dingen te roepen maar de meeste partijen veranderen niets behalve hun eigen salarissen.
 • Inge Wekking

  1 maand geleden
  Jcm Valentijn, eerst maar eens beginnen met al dat papierwerk te verminderen, de vele lagen van managers, bestuurders te verminderen in de zorg, het onderwijs enzv. En dan een partij en MP aan het bewind die niet alles maar voir zich uitschuiven maar met oplossingen komen, die ook eens naar de mensen buiten de randstad luisteren. Combinatie van Ja21 en BBB. Zo erg als nu met al die schandalen kan het niet meer worden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen