Archieffoto: in het verleden ging het geregeld mis met vrachtwagens bij het viaduct over de Weurtseweg. Chauffeurs zagen waarschuwingsborden over het hoofd en reden zich klem onder stadsbrug De Oversteek. © Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto: in het verleden ging het geregeld mis met vrachtwagens bij het viaduct over de Weurtseweg. Chauffeurs zagen waarschuwingsborden over het hoofd en reden zich klem onder stadsbrug De Oversteek. © Paul Rapp © Paul Rapp

Weer klem onder brug Oversteek: wethouder zint op maatregelen

NIJMEGEN - Wéér zat afgelopen week een vrachtwagen klem onder de Nijmeegse stadsbrug de Oversteek. Wethouder Harriët Tiemens gaat nu snel uitzoeken of, en zo ja, welke maatregelen mogelijk zijn om nog meer ongelukken te voorkomen.

23 reacties

 • Jong

  2 jaar geleden
  Hoe verzin je het ook gemeente nijmegen,  om zo’n doorgaande weg te maken. En nu zijn ze bij de DAR met de weg bezig die nu afgesloten is dus kan je geen kant uit.Wie dat ding heeft getekend op de tekentafel heeft, heb nog nooit van vrachtverkeer gehoord.
 • Freek

  2 jaar geleden
  Al was het een skelter. Met een beetje verstand weet je dat je hier niet onderdoor kan. Gewoon via de Mercuriusstraat rijden, dan kom je ook op de Energiewieg uit.
 • BurgeR

  2 jaar geleden
  Een hoogtebalk net zo als momenteel voor de Waalbrug (ik schreef het eerder).
 • Haukes

  2 jaar geleden
  Ik zie het alweer. Een hoop onzin reacties van mensen zonder groot rijbewijs en geen verstand van voertuigen en het chauffeursvak. Ze ziet niet eens dat dit gewoon een bestelwagen is voor rijbewijs B en dus niks met een vrachtwagen te maken heeft. En ja, ik ben vrachtwagenchauffeur op een echte grote jongen (50ton kg).
 • Haukes

  2 jaar geleden
  Dit is geen vrachtwagen maar een B-rijbewijs bestelwagen waar zelfs jij mee mag rijden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen