Een van de lege bedrijfshallen van Papierfabriek Nijmegen. Hier maakte Sappi tot een paar jaar geleden papier.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de lege bedrijfshallen van Papierfabriek Nijmegen. Hier maakte Sappi tot een paar jaar geleden papier. © Chrissie Sewalt

Weer krijgt Nijmegen een nieuwe teststraat: in de Papierfabriek heb je na vijf minuten de uitslag

NIJMEGEN - Weer komt er een teststraat bij in Nijmegen. In de Papierfabriek Nijmegen aan de Ambachtsweg begint Just4Safety uit Tiel woensdag met coronatesten. 

10 reacties

 • KNijmegenaar

  7 maanden geleden
  Over een maandje gratis vaccin? U gelooft blijkbaar in sprookjes. Voordat je misschien in aanmerking komt voor een 'gratis' (uiteindelijk betaal je die toch via belastingen) vaccin zijn we waarschijnlijk al vele maanden verder. Om bijvoorbeeld met het aanstaande BioNtech-Pfizer vaccin geheel Duitsland afdoende te vaccineren zijn we al minstens 290 dagen verder en voor Nederland zal het niet veel anders zijn. Daarbovenop komt nog dat met de eerste tranche vaccins slechts een ruime 25% gevaccineerd kan worden.
 • Mars

  7 maanden geleden
  Net zo vaak als je denkt dat nodig is uiteraard. Als je je in juni hebt laten testen omdat je verschijnselen had, en nu heb je die weer, laat je je toch testen?
 • pe arjo

  7 maanden geleden
  Waarom je laten testen. Hou afstand en gebruik mondkapjes.En ben je ziek dan zorgt de verzekering voor je.Daarbij over een maandje gratis vaccin,toch?
 • M S

  7 maanden geleden
  Niets is echt gratis.... het komt alleen uit een ander potje waar we uiteindelijk nog steeds voor betalen. 
 • tgm beuningen

  7 maanden geleden
  Hoeveel keer per per jaar wil jij je 'gratis' laten testen?
 1. Meer ruimte voor ‘XXL-dozen’ in regio Arnhem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstelling’
  PREMIUM
  11

  Meer ruimte voor ‘XXL-do­zen’ in regio Arn­hem-Nijmegen: ‘Er is enorm veel belangstel­ling’

  Er komt meer ruimte voor bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Tot voor kort hield de provincie Gelderland de voet op de rem, maar inmiddels zijn vrijwel alle overheden in de regio het eens geworden over een uitbreiding met 90 hectare industriegrond (ongeveer 120 voetbalvelden). Een fiks deel daarvan wordt gereserveerd voor zeer grote distributiecentra, zogeheten XXL-locaties.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.