Volledig scherm
foto ANP

Weer poging gratis wifi in stadscentrum

NIJMEGEN - De fracties van D66 en GroenLinks doen samen een nieuwe poging om gratis wifi in de binnenstad van Nijmegen te krijgen. Ze vinden gratis draadloos internet passen bij het ‘economisch offensief’ van de winkeliers in het Nijmeegse centrum.

Al sinds 2010 lobbyen beide collegepartijen en de SP voor gratis draadloos internet. Begin vorig jaar wees wethouder Bert Jeene van Economie gratis wifi nog van de hand. Hij noemde het overbodig en wees op de grote internetmogelijkheden via de mobiele telefoon.

D66 en GroenLinks proberen het desondanks opnieuw en wijzen nadrukkelijk op de jongste inzet van de winkeliers rond het nieuwe winkelen, waarbij internet een belangrijke rol speelt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Actievoerders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    Actievoer­ders dumpen morgen overtollig plastic bij Albert Heijn in Nijmegen

    NIJMEGEN - ‘Laat het plastic van je boodschappen achter in de Albert Heijn.’ Die oproep doet Klimaat Actie Nijmegen. De actievoerders verzamelen zaterdag om 12.00 uur bij de Albert Heijn XL aan de Jacobslaan in Nijmegen. Tijdens de Plastic Attack gaan de actievoerders gelijktijdig boodschappen doen om vervolgens na het afrekenen zoveel mogelijk overtollig plastic verpakkingsmateriaal in de winkel achter te laten, legt Klimaat Actie Nijmegen in een persbericht uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.