Eten in de bedrijfskantine is nog wel mogelijk. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Eten in de bedrijfskantine is nog wel mogelijk. Foto ter illustratie. © Dreamstime

Wél eten in het bedrijfsrestaurant, niet in andere horeca: dit is waarom

NIJMEGEN - Eten in het bedrijfsrestaurant? Geen probleem. Maar eten in een ‘gewoon’ restaurant zit er zeven weken nadat de aangescherpte coronamaatregelen van kracht gingen nog niet in. ‘Onbegrijpelijk', vinden veel mensen, sinds er woensdag ophef ontstond om een foto die de Nijmeegse politica Lisa Westerveld op sociale media had gedeeld

23 reacties

  • EvilAdmin

    12 maanden geleden
    De regende klasse staat altijd boven verheven boven het plebs. Zo was het toen het koning en adel waren met hun paleizen en kastelen, regende bij de wil van God, of Communistische partijleden met hun speciale limousines, buitenhuisjes en speciale winkels die wel gevuld waren, regerende namens het proletariaat, en zo is het ook met onze democratisch gekozen 'volksvertegenwoordigers'. Laat U geen kletspraat verkopen, zo was het, zo is het, zo zal het altijd zijn. Als we mazzel hebben laten ze ons wat meedelen, en zo niet moeten we onze mond houden voor ons eigen goed.
  • EvilAdmin

    12 maanden geleden
    Alle dieren zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen.
  • Hetgrijzemidden

    12 maanden geleden
    Omdat horeca niet hetzelfde doel heeft als onderwijs?
  • Hetgrijzemidden

    12 maanden geleden
    Inderdaad
  • Hetgrijzemidden

    12 maanden geleden
    Niet alleen in Den Haag zijn bedrijfsrestaurants open hoor.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.