Veur-Lent: Bebouwen of groen laten?
Volledig scherm
PREMIUM
Veur-Lent: Bebouwen of groen laten? © Bert Beelen

Wethouder Vergunst na ophef: er komt tóch een stadspeiling over bouwen op Veur-Lent

NIJMEGEN - Er komt definitief een stadspeiling over de vraag of en hoe er gebouwd moet worden op stadseiland. Wethouder Noël Vergunst kreeg deze week de rechtstreekse vraag van een groot deel van de politieke partijen: ‘De raad heeft zich duidelijk uitgesproken over een peiling, is het college bereid om deze alsnog uit te voeren?’ Vergunst antwoordde daar volmondig ‘ja’ op.

7 reacties

 • Johann Janssen

  12 maanden geleden
  mooie zo laten wat er ook gebeurt.
 • Ron van Dijk

  12 maanden geleden
  Gewoon bouwen. We hebben de huizen nodig.
 • Harrie Nak

  12 maanden geleden
  Ruggegraat van Rubber die Vergunst. Man hou je aan het plan.
 • Dev Smaling

  12 maanden geleden
  Ik zou het wel stoer vinden als Vergunst gewoon vasthoud aan de oorspronkelijke plannen. Maar de framing, teksten zolals 'het eiland volbouwen voor de rijken' (feitelijke onzin) en de sektarische druk van links ('Vergunst is niet links genoeg') zijn in volle gang. Hij zal ongetwijfeld overstag gaan. Jammer, ik stem landelijk altijd links, lokaal ben ik daar mee gestopt en stem ik een middenpartij. Als ik het debat over het 'stads' eiland volg snap ik weer waarom.
 • Pedro Kantor

  12 maanden geleden
  Cue mensen die hierover schande en onzin spreken want woningnood en die nog werkelijk geloven dat hier sociale huur en betaalbare woningen gaan komen in 3, 2, 1........

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.