Bakkerij de Bie is voortaan op maandag gesloten. Personeelstekort.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakkerij de Bie is voortaan op maandag gesloten. Personeelstekort. © Paul Rapp

Wie wil er nog bakker worden? Nijmeegse bakker heeft slapeloze nachten en sluit op maandag

NIJMEGEN - In dik dertig jaar deed bakker Peter Jeukens uit Nijmegen nooit eerder wat hij deze maandag deed: zijn zaak, Stadsbakkerij De Bie, sluiten. Waarom? Personeelstekort.

15 reacties

 • C Mulders

  1 maand geleden
  Er is iets goed mis. Er zijn volgens mij veel mensen die (gedeeltelijk) kunnen werken. Maar in een land van uitkeringen en toeslagen loont dat niet meer.
 • Elbert Jansen

  1 maand geleden
  Het gaat in de toekomst nog voor hele grote problemen zorgen als er een fors tekort gaat ontstaan, wat er nu al is, aan personeel wat geen “vieze handen” meer wil krijgen. De jeugd lijkt er niet voor te porren. Nu is er al een groot tekort aan technisch personeel, waaronder loodgieters, ambachtelijke bakkers en noem het allemaal maar op. Wat onze voorouders hebben opgebouwd wordt met wortel en tak uitgeroeid. Zo dom! Dat wordt een probleem van ongekende omvang als het zo door blijft gaan.
 • Joes Rolsteen

  1 maand geleden
  We willen toch alleen maar HOOG geschoolde mensen, dan pas zijn veel ouders trots op ze. We komen er langzaam achter dat we elkaar allemaal nidig hebben. De rechter met zijn goede alaris en dikke auto, kan OOK niet zonder een automonteur. TOCH?
 • Bart Jansen

  1 maand geleden
  Andre, ja erg hé, wat mensen hier toch uitkramen, alles ligt aan de regering bij sommige mensen, word je idd moe van, van die betweters
 • Bart Jansen

  1 maand geleden
  Nee dank je Ceciel. Bepaal dat liever zelf!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.