Quirijn Lokker.
Volledig scherm
PREMIUM
Quirijn Lokker. © Paul Rapp

Wie wordt de lijsttrekker van GroenLinks Nijmegen: Quirijn Lokker of April Ranshuijsen?

NIJMEGEN - Een man of een vrouw? Een dertiger of een veertiger? Een lhbti-voorvechter of iemand die strijd voor meer inclusiviteit? Bij de grootste politieke partij van Nijmegen ontrolt zich de komende maanden een tweestrijd om het lijsttrekkerschap. Zowel Quirijn Lokker (33) als April Ranshuijsen (43) wil GroenLinks leiden bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.

10 reacties

 • A I Anders

  1 week geleden
  Willem de Vos 2 dagen geleden Geen wonder dat GroenLinks bijna gehalveerd is. En hopelijk slaagt een van de twee er niet in dat te veranderen.
 • Carel van ‘t Zand

  1 week geleden
  Groenlinkers zijn geen bomenknuffelaars!!! Ze verbranden graag bomen. Ze pleiten voor grootschalige industrialisering van het landschap middels fossiel geproduceerde windmolens, middels dwangarbeid geproduceerde zonnepanelen en datakolossen zonder arbeiders. Hun klimaatbeleid is verregaande verkapte milieuvervuiling en aantasting van natuur.
 • Rick du Tertre

  1 week geleden
  Alleen als je gender neutraal geboren bent, een niet westere achtergrond hebt en gehandicapt bent maak je kans. De afspiegeling van de uitzondering is belangrijker dan een krachtige en daadkrachtige persoon. Succes!
 • Ron van Dijk

  1 week geleden
  GroenLinks heeft er mede voor gezorgd dat Nijmegen een fijne stad is om in te wonen: groen en sociaal. Hartelijk dank hiervoor. Ik wens hen - onafhankelijk van wie lijsttrekker wordt - veel succes!
 • Paul David

  1 week geleden
  Het zou voor de ontwikkeling van Nijmegen geheel en al beter zijn als er een andere wind zou gaan waaien, een wind zonder de guurte van Groen (s)Links of de ongeleide windstoten van D66.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Nijmegen e.o.