Volledig scherm
PREMIUM
Wietplantage © ANP

Wietkweker uit Nijmegen: huis kwijt, hogere schuld en ook nog een werkstraf

NIJMEGEN - Wiet kweken in huis in de hoop daarmee uit de schulden te komen. Een 43-jarige Nijmegenaar raakte op die manier alleen maar verder van huis. Letterlijk, want hij is nu dakloos. De politierechter in Nijmegen legde hem een werkstraf op, en verplicht contact  met de reclassering.

De 43-jarige Nijmegenaar K. antwoordt rustig en weloverwogen op de vragen van rechter Bruins. Vooral als ze vragen stelt die hem aan een wietmafia zouden kunnen linken. Er is hem alles aan gelegen om zich als een stand-alone wietkweker te presenteren. Niet alleen om het strafverzwarende ‘in vereniging’ uit de aanklacht te laten schrappen maar vooral omdat hij veel meer te duchten heeft van die wietmafia dan van justitie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Oproep: Zet jij je auto ook wel eens in parkeergarage De Kazerne?
    Oproep

    Oproep: Zet jij je auto ook wel eens in parkeerga­ra­ge De Kazerne?

    NIJMEGEN - Naar aanleiding van de bekladding van verschillende oldtimers in de Nijmeegse parkeergarage De Kazerne, komen we graag in contact met mensen die hun auto vaker in die garage parkeren. Of misschien is jouw oldtimer wel doelwit geweest. Ook met bewoners van het Limos-terrein willen we praten. Dat kan natuurlijk ook anoniem. Reageren kan door een mailtje met telefoonnummer te sturen naar c.beckers@gelderlander.nl.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.