Volledig scherm
De politie houdt een man aan omdat hij eerder met een mes zou hebben gedreigd. © Wijkagent Nijmegen Centrum

Wijkagenten houden messentrekker aan tijdens meet & greet

NIJMEGEN - De meet & greet van de wijkagenten uit het centrum van Nijmegen is donderdagavond anders verlopen dan gepland, omdat iemand met een mes stond te zwaaien.

Twee van de vier agenten waren op de Molenstraat aanwezig om omwonenden beter te leren kennen toen rond 19.30 uur de melding binnen kwam dat op de Broerstraat iemand met een mes zou staan zwaaien. 

De agenten wisten de man snel te vinden en aan te houden voor bedreiging. Het mes is niet aangetroffen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.