gezienus
Volledig scherm
PREMIUM
© gezienus

Wil de grootste huisbaas van Oost-Nederland opstaan? Dit is de vastgoedbaron van de regio

DE HUISBAZENWie is de grootste huisbaas van Oost-Nederland? Aangemoedigd door de gekte op de woningmarkt ging deze krant op zoek naar het antwoord. We richtten ons daarbij speciaal op het groeiende leger particuliere eigenaren. Het werd een verrassende speurtocht.

12 reacties

 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Die vent is een oplichter, heeft losse handjes en is ontzettend hebberig, dus totaal niet te vertrouwen!!
 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  @ J.M. Horst: Ton HENDRIKS begon al panden te kopen toen Mark RUTTE nog niet eens in zicht was als minister-president en toen de hele vrije markt ook nog veel minder vrij was. Misschien moet u eens over die hobbel in uw denken heen dat alles wat wij nu kritisch bekijken enkel en alleen maar het resultaat is van het beleid onder Mark RUTTE, want dat is gewoonweg niet waar.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  @J.M. Horst: Wat nou vrije markt? Er is geen vrije markt, er is nooit een vrije markt gecreëerd. En Rutte heeft de markt alleen maar minder vrij gemaakt met meer regels en belastingen, onze grote nep-liberaal. Beste premier die Groen Links ooit had! Het zijn overheidsregels en lockdowns die de bouw frustreren, regels die het lastig maken en het gelddrukken van de ECB waardoor de rente 0 is en beleggers huizen opkopen. En zonder beleggers uberhaupt geen huizenbouw. Ze groeien niet in het wild.
 • Henri Jansen

  1 jaar geleden
  Is dat die lozer die journalist slaat ? Niemand die er Iets tegen durft te doen
 • petra damme

  1 jaar geleden
  de grootste oplichter wordt tijd dat deze man wordt gescreend

In samenwerking met indebuurt Nijmegen