Volledig scherm
Brand in een Nijmeegse studentenwoning vrijdagavond. © Tom Hessels

Willemsweg in Nijmegen afgesloten na rookontwikkeling in studentenwoning

updateNIJMEGEN - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt naar een studentenwoning aan de Willemsweg in Nijmegen na een kortsluiting waarbij rook is ontstaan. De straat is afgezet. 

De brand is ontstaan na kortsluiting van een kookplaat in een studentenkamer, aldus een officier van dienst ter plaatse. Na de kortsluiting ontstond veel rook en is de keuken beschadigd geraakt. Een vrouw heeft rook ingeademd en is in de ambulance nagekeken. Uit voorzorg zijn ook de buren van de kamer naar buiten gegaan, maar alle panden zijn veilig. 

De Willemsweg is afgesloten en de bus moet omrijden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.