Wanco in coronatijd. Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Wanco in coronatijd. Foto ter illustratie © Bert Beelen

‘Willy begroette klanten met een ondeugende twinkeling in zijn ogen’

Column Marcel RözerIk las in deze krant over Bert Huisjes. De omroepbaas van WNL vertelde over zijn leven en zijn werk, hetgeen bij hem samenvalt.

3 reacties

 • Fanny Jong

  2 maanden geleden
  Overal in de winkel kon je Willy wel vinden en vragen stellen, hij kon je bijna altijd helpen en was het een vd gezichten bij de Wanco, veel te vroeg Willy. Rip
 • J van der Zant

  2 maanden geleden
  Marcel RÖZER, sociale journalist, met dagelijks een kolom, laat zien hoe je met mensen omgaat en juist mensen op de achtergrond naar VOREN haalt, helaas is er té vroeg een einde gekomen aan het leven van WILLY bij Wanco, maar het intrigeert mij dat Marcel Rözer postuum Willy van Wanco even en terecht in het zonnetje zet, mensen die zich voor de maatschappij inzetten, bescheiden zijn en dan overlijden toch op deze manier, voor het nageslacht nog worden herinnert, mooi verhaal Marcel....!
 • Rob Dagmar

  2 maanden geleden
  Willy en Wanco , onlosmakelijk met elkaar verbonden. Willy was niet alleen een houtspecialist , maar ook een muziekspecialist . We moesten het altijd wel even over muziek hebben . Hij was een enorme verzamelaar ! Hij haalde cd’s van over de hele wereld . Ik ga onze gesprekken missen Willy . Bedankt !

In samenwerking met indebuurt Nijmegen