Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Winkelverbod voor klant die weigert mondkapje te dragen: ‘Alle reden om meneer buiten te zetten met zo'n toon’

NIJMEGEN - Een klant van supermarkt Jumbo aan de Jacobslaan in Nijmegen is de winkel uitgezet omdat de man weigerde een mondkapje te dragen. Nadat hij daarop werd aangesproken ontstond er een vervelende situatie waarna de man na een woordenwisseling de deur is uitgezet en een winkelverbod heeft gekregen. 

82 reacties

 • Duppert Elst

  2 maanden geleden
  Als hij de enige zonder mondkapje was, zie ik geen probleem. Of werken die dingen niet, zodat iedereen die met een lap op loopt toch nog besmet raakt door de enkeling zonder? Een beetje "pil én condoom, voor de zekerheid"...Natuurlijk is dit de eerste in een hele reeks die gaat volgen, als je 16-jarige vulploegmedewerkers en kassastudentes opeens handhavende taken gaat geven, zonder opleiding "de-escalerend optreden". Niet voor niets dat iedere beveiliger tegenwoordig een certificaat plus bijbehorend V-tje op de jas moet halen.
 • Sammy08

  2 maanden geleden
  Nee, alleen door oranje en groen dat zou je toch moeten weten als verkeerskundige! 
 • NijmegeNaar

  2 maanden geleden
  klanten op schofterige wijze een winkel uit gedonderd of is het zo dat hij het personeel op die manier behandelde
 • Waterrat

  2 maanden geleden
  Goedenmorgen Pipo,@Maxijazz bedoelt een 'pipo' in spreekwoordelijke zin... Maar dat heeft u natuurlijk ook wel begrepen! Zorg dat u gezond blijft! 
 • KNijmegenaar

  2 maanden geleden
  Je kunt niet eens de wetenschappers benoemen die het tegendeel beweren, dat zegt al iets. En hebben die wetenschappers net zo'n staat van dienst of achtergrond als de door mij genoemde personen? En welk bewijs leveren zij dat, in het geval van Covid-19, mondkapjes niet werken? En waar leveren zij bewijs dat de door mij genoemde studies onjuist zouden zijn? Wil je geen Covid-19? Dan maar beter wel een mondkapje dragen waar nodig, anders eigen risico!! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik

Nijmegen e.o.