Woede om nieuwe koperdiefstallen op Nijmeegs kerkhof, roep om strengere beveiliging: ‘Dit moet stoppen’

Met videoNIJMEGEN - ,,Waarom is er niet meer beveiliging op begraafplaats Jonkerbos?” Nabestaanden van overledenen die op het Nijmeegse kerkhof liggen, zijn ontdaan: voor de derde keer in korte tijd zijn er graven geplunderd. De roep om meer beveiliging is groot.

10 reacties

 • A. Bruijs

  2 maanden geleden
  Wat houd nabestaanden tegen om het zelf te doen?? moet de belastingbetaler mede gestraft worden ?? En hou anders lekker rekening dat er gestolen word op begraafplaatsen en zet er geen koper op !!
 • T.A. Zweers - rasing

  2 maanden geleden
  Als de politie de moeite zou nemen energie te steken in gestolen goed op te sporen. Waar blijft dat spul? Er wordt zoveel gestolen. Steek energie om dat te achterhalen. Daar hoor je nooit iets over. Daarom is het jatten hier zo makkelijk. Er wordt ze niets in de weg gelegd.
 • Joyce van Beijnum

  2 maanden geleden
  Walgelijk dit soort berichten en helaas lezen we te vaak. Wat bezield deze mensen. Parasieten van het laagste soort dit…..
 • J Van Gend

  2 maanden geleden
  Ja dit krijg je als er geen opvoeding meer is het mag niet maar een opvoedende tik moet weer mogen als ik iets verkeerd deed kreeg ik een schop onder me kont van de buurman en je zij niets thuis anders kreeg je van je vader er nog een nu als de buurman alleen maar iets zegt dan komt vader al verhaal halen war een wereld kinderen denken dat ze alles mogen en doen gekke dingen als ze ouder worden.
 • Theo Janssen

  2 maanden geleden
  Helemaal gestoord!! Mijn opa en oma liggen daar. Grafdiefstal is er een van het ergste soort! Opsporen deze lui en veroordelen tot levenslang!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen