Volledig scherm
PREMIUM
Gelderlander-verslaggever Maarten Reith heeft met succes de WOZ-waarde van zijn woning in Nijmegen-Oost omlaag gekregen © Paul Rapp

WOZ te hoog? Eén telefoontje scheelt me 112 euro

NIJMEGEN - De huizenprijzen stijgen, de WOZ-waarde ook. Verslaggever Maarten Reith merkte dat het lonend kan zijn om bij de gemeente aan de bel te trekken

Een WOZ-stijging van 22 procent?! Vol verbazing lees ik de beschikking van de gemeente Nijmegen, die enkele weken geleden in de bus viel. Hoe komen ze daar nu bij? Dit kán niet kloppen, schiet er door m'n hoofd. Ik heb mijn woning immers pas 2,5 jaar geleden gekocht en tot nu toe liep de WOZ-waarde keurig in de pas met het aankoopbedrag.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.