Volledig scherm
PREMIUM
Yesse de Boo © Gerard Verschooten

Yesse (18) leek dakloos te worden: 'We hebben niet goed gehandeld'

NIJMEGEN - Woningcorporatie Standvast Wonen geeft toe fouten gemaakt te hebben in de situatie rondom de 18-jarige Yesse de Boo uit Nijmegen. ,,We hebben niet goed gehandeld’’, geeft manager wonen Kees Fes van Standvast Wonen eerlijk toe, als hij terugblikt op de situatie. ,,Wij hadden eerder met hem in gesprek moeten gaan om hem te helpen."

Het leek er afgelopen week op dat de 18-jarige Yesse de Boo dakloos zou worden na het overlijden van zijn moeder. Leek, want woningcorporatie Standvast Wonen benadrukt dat ze de jongen nooit zomaar op straat zou zetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.