Yvonne’s leven is gered nu ze moeder is van drie ganzen: ‘Sommige buren denken dat ik getikt ben’

videoNIJMEGEN - Yvonne van Dreumel uit Nijmegen ontfermde zich over drie uit het nest gegooide ganzeneieren, kocht een broedmachine en is nu ‘ganzenmoeder’. Zij redde drie levens maar redde ook een beetje zichzelf.

23 reacties

 • ellen geurts

  6 maanden geleden
  Wat een zeik reacties staan hier tussen! Alles wat zij gedaan heeft is uit liefde voor de dieren! De ganzen zitten nu op een mooie plaats, als je de rest van het verhaal volgt...dus heel verantwoordelijke is zij met deze redding en verzorging omgaan. Alles in belang van het dier. En ik kan je vertellen dat deze vrouw erg netjes op haar huis is. Je hoeft bij haar geen 'verbeeldig' te krijgen dat het daar vies is omdat ze ganzen verzorgde. Zij is puur in liefde voor dieren ❣️
 • Fred

  2 jaar geleden
  Beste Yvonne, ik denk dat het Ganzenparadijs een betere optie is dan loslaten in de natuur. Hier vind je meer informatie. Ik heb al even contact gehad en ze zijn meer dan welkom :-) https://www.ganzenparadijs.nl/contact
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Verstand van wat? Dat een dier gewoon buiten hoort te zijn in de natuur waar het thuis hoort of omdat de mens het blijkbaar gewoon vind om elke dier als zijn bezit te zien omdat het knuffelbaar en aaibaar vind.Als je dat laatste denkt dan is je verstand wel heel erg naar beneden gegaan.En van letters kan je inderdaad dieren namen maken maar daar is het ook voor gemaakt voor het geval dat je het niet wist.
 • Johan

  2 jaar geleden
  Geweldig: vaak ben je beter af met dier kinderen / vrienden. mensen zijn onberekenbaar , dat zijn de beesten onder de dieren !!!!een mens is nou eenmaal een zoogdier.
 • Bndnstd

  2 jaar geleden
  Wat een fijn nieuws, super. Misschien ook leuk om eens naar Konrad Lorenz te kijken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.