Navarone, donderdagavond in het Goffertpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Navarone, donderdagavond in het Goffertpark. © Gerard Verschooten

Zanger Navarone: het was te gek, supervet, supertof

NIJMEGEN - Te gek, supervet, supertof. Zanger Merijn van Haren van Navarone barst nog van de adrenaline, kort na optreden op de Goffertwei in het voorprogramma van zijn jeugdheld Bon Jovi. 

Hij was er wel een beetje bang voor geweest: sta je op het podium waar je als 8-jarige al je grote idool Jon Bon Jovi zag optreden, maar is het nog helemaal net druk. ,,Ik dacht, half zes, dan is iedereen toch aan het eten?”, roept Merijn van Haren backstage in zijn telefoon in het Goffertpark.

,,Maar het was al hartstikke vol op de wei. En het was ook supertof. Op het eind, bij het nummer Lonely nights, waren veel mensen aan het meezingen en meeklappen. Dat werkt altijd bij dat nummer. Als we het nummer spelen in Spanje, Duitsland of Hongarije, gaan de mensen gewoon mee.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.