Zangeres Wende treedt op bij Festival op 't Eiland

NIJMEGEN - Zangeres Wende komt zondagavond naar Festival op 't Eiland, aan de oevers van de Waal bij Nijmegen-Lent. Daar geeft ze een voorproefje van haar komende clubtour. Het gratis toegankelijke concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een halfuur.

Wende is zowel singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer en producer. Met haar eigenzinnige geluid laat ze zich niet in hokjes plaatsen; ze zorgt geregeld voor uitdagende, grensverleggende projecten. De verkoop van kaarten voor de clubtour die ze in het najaar geeft, gaat hard. In november staat ze in een uitverkocht Doornroosje.

Wie het concert van Wende wil bezoeken, moet er rekening mee houden dat de Snelbinder tussen 20.00 en 23.30 uur is afgesloten vanwege het vuurwerk.

Volledig scherm
Wende treedt op bij Festival op 't Eiland. © Robin de Puy
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.