Zangeres Wende treedt op bij Festival op 't Eiland

NIJMEGEN - Zangeres Wende komt zondagavond naar Festival op 't Eiland, aan de oevers van de Waal bij Nijmegen-Lent. Daar geeft ze een voorproefje van haar komende clubtour. Het gratis toegankelijke concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een halfuur.

Wende is zowel singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer en producer. Met haar eigenzinnige geluid laat ze zich niet in hokjes plaatsen; ze zorgt geregeld voor uitdagende, grensverleggende projecten. De verkoop van kaarten voor de clubtour die ze in het najaar geeft, gaat hard. In november staat ze in een uitverkocht Doornroosje.

Wie het concert van Wende wil bezoeken, moet er rekening mee houden dat de Snelbinder tussen 20.00 en 23.30 uur is afgesloten vanwege het vuurwerk.

Volledig scherm
Wende treedt op bij Festival op 't Eiland. © Robin de Puy
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nijmegenaar van het Jaar wordt een vrouw

    Nijmege­naar van het Jaar wordt een vrouw

    NIJMEGEN - De Nijmegenaar van het Jaar wordt in ieder geval een vrouw. Van de eerdere rij met vijf kandidaten zijn er nog drie over. En dat zijn allemaal vrouwen. Het gaat om weervrouw Margot Ribberink die zich helemaal voor het klimaat gaat inzetten, Linda van Aken die zich 60 uur per week bezig houdt met eenzaamheid en armoedebestrijding als voorzitter van de Vincentiusvereniging en Maria van den Muijsenbergh, drijvende kracht achter de Stichting Wereld Vrouwenhuis.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.