Ze werden geteisterd door corona, regen en maatregelen. Gelukkig hebben we het terras nog, dachten ze bij De Kaaij. En toen kwam de metershoge Waal

NIJMEGEN - Na maanden vol maatregelen en weken van regen zou De Kaaij eindelijk wat verdienen dit zonnige weekend. Maar een nieuw probleem nadert. Volkomen onverwacht.

5 reacties

 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Gezondheid is belangrijker.
 • wilma reijnen

  3 maanden geleden
  Wat een nieuws, pffff. Kijk wat er in zuid limburg gebeurd, dat is pas triest.
 • A I Anders

  3 maanden geleden
  Wat een verschrikkelijk nieuws. het is corona of hoog water, leer er mee leven. Er zijn ernstiger zaken in het leven dan even niet feesten!
 • John Bluhmen

  3 maanden geleden
  De natuur is grillig. Water is eeuwig en verdwijnt nooit. Op een dag komt het weer terug. Er is nu compensatie voor afgelopen jaar. Tot nu toe is het een ouderwetse Hollandse zomer. Heerlijk…
 • K Loth

  3 maanden geleden
  Wens jullie veel sterkte, het is de place to be aan de waalkade.
 1. Rechtse katholieken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’
  PREMIUM
  22

  Rechtse katholie­ken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’

  VEENENDAAL - Civitas Christiana, de radicaal-rechtse katholieke stichting die onder meer strijdt tegen abortus, hekelt de film Benedettta van Paul Verhoeven. 'Hier is sprake van blasfemie', zegt Hugo Bos, de directeur van de stichting Civitas Christiana, die eerder dit jaar van Heilig Landstichting bij Nijmegen naar Veenendaal verhuisde. Bos is een petitie gestart waarin bioscoopketen Pathé opgeroepen wordt de film niet meer te vertonen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.