Het Nijmeegse Tweede Kamerlid Lisa Westerveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nijmeegse Tweede Kamerlid Lisa Westerveld. © ANP

Zembla: Kamerlid Lisa Westerveld meldde niet dat ze tweede huis in Nijmegen verhuurt

NIJMEGEN - Handelt Tweede Kamerlid Lisa Westerveld uit Nijmegen in strijd met de Kamer-regels? Volgens tv-programma Zembla heeft zij verzuimd te melden dat ze in de Waalstad een huis verhuurt. Zelf stelt de GroenLinks-politica de kwestie eerlijk aan een integriteitsadviseur te hebben voorgelegd.

90 reacties

 • Joris

  10 maanden geleden
  De één verstopt zich achter haar adviseur (maar blijft zelf verantwoordelijk) en de nader heeft schijt aan de wet en haalt er snel iets bij wat er totaal niets mee te maken heeft... anders kun je het niet noemen.
 • Joris

  10 maanden geleden
  Links is op zijn tijd net zo rechts als rechts op zijn tijd links kan zijn... VVD en integer... laat me niet lachen... Waar stemmen het grootste deel van de ondernemers op en waarom ? Alleen als je echt onafhankelijk bent, kun je integer zijn !
 • Joris

  10 maanden geleden
  Je moest eens weten... 
 • Joris

  10 maanden geleden
  Ook Baudet had het gewoon moeten melden maar laat ons duidelijk op tv zien dat hij het onzin vind... een kul-verhaaltje over de Fiscus... daar gaat het niet om !Overigens niets mis met die BV en de daarvoor gegenereerde inkomsten, daarover betalen ze wel gewoon hun IB en de belasting op de winst in de BV.Maar het gaat er om dat je dat dient te melden... als het niet 'raar' is, gebeurd daar verder ook niks met die melding.
 • Joris

  10 maanden geleden
  Maakt niet uit of ze de adviseur 'de schuld kan geven'... ze is zelf altijd verantwoordelijk... Ich habe es nigt gewüst... of gewoon de regels er zelf even op nalezen en dan doen wat er staat... 
 1. Indrukwekkende Sunset March over de Oversteek met bizar einde
  PREMIUM

  Indrukwek­ken­de Sunset March over de Oversteek met bizar einde

  NIJMEGEN - Hoe vaak zou een gemiddelde Parijzenaar de Eiffeltoren beklimmen? En bezoekt een New Yorker het Vrijheidsbeeld eigenlijk wel eens? Monumenten die beroemd zijn over de hele wereld roepen in de eigen achtertuin eigenlijk nauwelijks op tot bewondering. Misschien wordt het tijd om met andere ogen te kijken naar de Oversteek, waar gedegen onderzoek aan de basis stond van een kunstwerk dat stil en onzichtbaar aanwezig is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.