Zes auto's in brand in Nijmeegse wijk Weezenhof: ‘Dat kan geen toeval zijn’

videoNIJMEGEN - ,,Jezus, we zijn normaal zo’n rustige buurt. Komt het nou ook al hier?” Een 55-jarige straatbewoner van de 38ste straat Weezenhof (,,Nee, geen naam”) verwoordt de verslagenheid die zij en buurtgenoten voelen. In hun straat gingen afgelopen nacht (woensdag op donderdag) zes auto’s in de hens.

6 reacties

 • Pipo

  12 maanden geleden
  Ze maken zelf de filmpjes wel. Gestimuleerd door oproepen op internet in een taal en deel van het web welke onze politie onbekend is.
 • MightyMike

  12 maanden geleden
  Zo lang de Gelderlander hier met foto's en filmpjes dit blijft etaleren hebben de daders een podium. Wanneer gaat de redactie dit inzien?Houdt het bij een simpel tekstbericht en laat de foto's en filmpjes achterwege. Die laatste zijn er alleen voor de sensatie.
 • mienstad

  12 maanden geleden
  Lijkt mij meer een actie van een milieu beweging, gebeurt wisselend in verschillende steden na Nijmegen diversen malen was Arnhem aan de beurt toen Utrecht nu weer Nijmegen, en wat doen ze er aan totaal niets wordt alleen maar erger 5G masten, auto's, lastig vallen boeren bedrijven en rellen in de steden als je ergens tegen bent sloop je de boel maar wan als je de minderheid bent win je hier in links Nederland altijd.
 • jhu

  12 maanden geleden
  het is een landelijk probleem, waarbij Nijmegen tot nu toe gelukkig redelijk gespaard is gebleven. Er is al lang gebleken dat ook met prioriteitsstelling dit weinig tot geen resultaat oplevert. Dus dat "zo gepakt" scharen we maar onder noemer wishful thinking. Dit soort jongens (profiel daders; jonge mannen tussen 16 en 36 jaar) weet feilloos camera's e.d. te omzeilen en is in staat om in zeer korte tijd een brand te stichten. De manier waarop zal ik niet zeggen, dit om nog meer idioten te voorkomen.
 • Uw Buurman

  12 maanden geleden
  Nederland Narco staat.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.