Ghena (roze hoody) krijgt een afscheidsfeestje van haar vriendinnen Bess (links), Sarah (zwarte hoody) en Fleur (rechts). Ze gaven hun vriendin een kettinkje en armbandje, snoep en kaarten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ghena (roze hoody) krijgt een afscheidsfeestje van haar vriendinnen Bess (links), Sarah (zwarte hoody) en Fleur (rechts). Ze gaven hun vriendin een kettinkje en armbandje, snoep en kaarten. © Paul Rapp

Zes kinderen verdwijnen plots uit Nijmegen en dat hakt er stevig in: ‘Moest het in de krant lezen’

NIJMEGEN - Het plotselinge vertrek van zes kinderen van het asielzoekerscentrum in Nijmegen-Oost hakt erin op school, in de wijk en bij hun vriendjes. Als ze niet aan het spelen is en even stil is, dan komen de tranen bij Elise van den Boogaard (10).

5 reacties

 • Ans De poes

  3 maanden geleden
  Ron Bart Nederland is een klein land wat nu al overbevolkt is. We moeten stoppen met iedereen heen hier binnen te laten En de uitzetting procedure versnellen.Anders gaat het hier fout nu al steeds problemen in de opvangcentrum.
 • Ron van Bart

  3 maanden geleden
  Akelige reacties hier. Deze mensen komen echt niet voor hun lol hier naar toe. Stel dat u halsoverkop moet vluchten naar een land waar je niets kent?
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Regelmatig overplaatsen. Anders wortelen ze.
 • Peter van Amerongen

  3 maanden geleden
  Zo kan er iedere keer een zielig verhaal gemaakt worden. Als je uitgeprocedeerd bent houdt het op. Er is fundamenteel iets mis met de asielprocedure. Het moet anders en veel sneller. Voor hier het Deense asielmodel in en het wordt een stuk rustiger in Nederland.
 • Japie lamers

  3 maanden geleden
  Ach het zijn kinderen die hebben in Katwijk ook zo weer vrienden. Of misschien beter, terug naar hun vaderland.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.