Challenge 5x5x5, georganiseerd door studenten van de HAN.
Volledig scherm
PREMIUM
Challenge 5x5x5, georganiseerd door studenten van de HAN. © eigen foto

Zeven ondernemers laten zich opsluiten: ‘lock up’ voor het goede doel

NIJMEGEN - Niet in een glazen huis, maar in het Marikenhuis. Daar laten zeven Nijmeegse ondernemers zich vrijdag 18 juni opsluiten. Met het vrijwillige isolement willen ze gulle gevers uit hun netwerk overhalen geld te doneren. Ze mikken op minimaal een bedrag van 35.000 euro.

1 reactie

  • Bakker

    2 maanden geleden
    Los van het goede doel en de goede bedoelingen….. in totaal 5 en een half uur ‘binnenzitten’ is toch niet écht een heldhaftige uitdaging, tenzij je allemaal een absolute pesthekel aan elkaar hebt en de temperatuur in een ruimte zonder airco richting de 43 graden gaat. Maar los van dit genuil hoop ik wel van harte dat het streefbedrag gehaald wordt
  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.