Volledig scherm
De limiet van het aantal deelnemers was vastgesteld op 7.000, maar vanwege de grote belangstelling is de inschrijving langer open gebleven. © Eveline van Elk

Zevenheuvelennacht vol: alle 7.600 plaatsen zijn vergeven

NIJMEGEN - De inschrijving van de Zevenheuvelennacht zit vol. Alle 7.600 plaatsen de Nijmeegse loop door het donker zijn vergeven, meldt de organisatie maandag.  Bedrijven-lopers kunnen zich nog wel inschrijven voor de 7 kilometer.

De Zevenheuvelennacht maakt zich op voor de zesde editie. Die begint zaterdag 17 november om 19.00 uur. De limiet van het aantal deelnemers was vastgesteld op 7.000, maar vanwege de grote belangstelling is de inschrijving langer open gebleven.

De 7 kilometer wordt vooraf gegaan door de Mini Zevenheuvelenloop. Kinderen uit groep 3 tot en met 8 kunnen zich aanmelden voor deze kinderloop. Inschrijven voor de 15 kilometer lange NN Zevenheuvelenloop, de Centralpoint Bedrijvenloop en de Mini Zevenheuvelenloop kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.