Volledig scherm
politie stock politieagent © ANP

Zicht op verblijfplaats vermiste tieners die vorige week zaterdag voor het laatst zijn gezien

NIJMEGEN - De politie heeft zicht op  de mogelijke verblijfplaats van de twee tieners die sinds vorige week zaterdag worden vermist. Dat zegt een politiewoordvoerder. Het onderzoek naar het tweetal loopt nog in volle gang. 

Vorige week zaterdag maakte de politie melding van de vermissing van 16-jarig meisje en een 14-jarige jongen, die voor het laatst waren gezien in de McDonalds in het centrum van Nijmegen. Het tweetal is de Nederlandse taal niet machtig en spreekt alleen Spaans en Engels, zo berichtte de politie op Facebook.

Het is niet duidelijk waarom de twee in Nijmegen waren en wie ze als vermist heeft opgegeven. Uit privacy-overwegingen doet de politie daar geen mededelingen over. Wel werd vorige week bekend dat de politie de hulp inriep van de Roemeense autoriteiten. Wat de link met Roemenië is, houdt de politie tevens voor zich.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.