De politie onderzoek op 2 november een overval op de Lidl in de Nijmeegse wijk Weezenhof.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie onderzoek op 2 november een overval op de Lidl in de Nijmeegse wijk Weezenhof. © GinoPress B.V.

Zijn jonge overvallers van vijf supers in regio Nijmegen de topcriminelen van de toekomst?

NIJMEGEN - Drie minderjarige verdachten van overvallen op supermarkten in de regio Nijmegen horen vandaag of en welke straf ze krijgen. De piepjonge bende overvallers op vijf supers ging vorig jaar steeds een stap verder. Zijn dit de topcriminelen van de toekomst?

24 reacties

 • Stefan

  2 jaar geleden
  Het liefste moet je het er gewoon even goed in meppen. Woordjes als respect enzo wat knaapjes maar te pas en te onpas in de mond nemen. Kunnen nog maar net hun eigen boterham smeren. Knaapjes als dit moet je gewoon keihard in een steengroeve flikkeren voor een jaartje of 5 ( en in de avonduren hereducatie ). Bij motivatie / inzicht baan leger/ zorg aanbieden met zicht op opwerking en goed modaal inkomen. 
 • Rick01968

  2 jaar geleden
  Naar het overgrote deel van de Nederlandse bevolking luister ik ook niet. Dat is qua niveau te vaak tranentrekkend treurig. 
 • Wally

  2 jaar geleden
  Wat er niet bij wordt gezegd is wat hun achter grond is van een die in Groesbeek op school zat weet ik het  hierover wordt gezwegen als en graf zeg gewoon uit welke hoek t komt . beetje soepbakken met die gasten keihard aanpakken.
 • depapa

  2 jaar geleden
  Ja. En als je dat duidt dan riskeer je aangifte tegen je.
 • Jansen

  2 jaar geleden
  Minimaal tot hun 21 jaar,net als vroeger,naar een opvoedings gesticht. Nu krijg ik vermoedelijk weer reactie"s , als dat vroeger alles beter was,nou het zal wel. Nee nu gaat het lekker.
 1. Politie jaagt op ‘bijl-overvallers’ en supermarkten nemen beveiligers in dienst
  PREMIUM

  Politie jaagt op ‘bijl-overval­lers’ en supermark­ten nemen beveili­gers in dienst

  NIJMEGEN - De recente overvallen op supermarkten in de regio Nijmegen zijn mogelijk het werk van een en dezelfde dadergroep. ,,We onderzoeken of er tussen de overvallen een samenhang bestaat”, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. De politie probeert supermarkten in Nijmegen en omgeving rondom openings- en sluitingstijden extra in de gaten te houden. Supermarkten zelf hebben beveiligers ingeschakeld.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.