Tom Meuwese
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Meuwese © Sara Donkers

Zijn vrienden luisterden naar Deep Purple, Tom naar Herb Alpert

de nijmeegsteIn een serie interviews met bekende en onbekende inwoners die er geboren en getogen zijn, gaat De Gelderlander op zoek naar ‘De Nimweegste’. Vandaag deel 28: muzikant en entertainer Tom Meuwese (1958). 

3 reacties

 • Ronnie Roelaas

  1 maand geleden
  Als je op feestjes CD's in een speler stopt en daar over de muziek heen staat te spelen, (en dat met 10-12x dezelfde soort nummers) dan ben je in mijn ogen een ordinaire nepmuzikant, dus hoezo is die Meuwese een musicus?!
 • Maarten-Jan Dongelmans

  1 maand geleden
  Zijn 'Kijk daar, daar is de prins' is jaren terug door mij en enkele anderen uitgekozen als Prinsenlied van Knotsenburg. Een tune die helaas nu tijdelijk door corona het zwijgen is opgelegd. Gedreven artiest, die Tom!
 • H. Röring

  1 maand geleden
  Het is Herb Alpert mooie man.
 1. Burgemeester Bruls beëindigt te drukke campagnebijeenkomst van Baudet in Nijmegen, bekeuringen voor uitdelen flyers
  PREMIUM
  UPDATE

  Burgemees­ter Bruls beëindigt te drukke campagne­bij­een­komst van Baudet in Nijmegen, bekeurin­gen voor uitdelen flyers

  De politie heeft zondagochtend verschillende mensen op de bon geslingerd bij een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie met Thierry Baudet op Kelfkensbos in Nijmegen. De bekeuringen werden uitgedeeld aan mensen die op minder dan 1,5 meter afstand flyers uitdeelden. Toen het te druk werd op het plein, besloot burgemeester Hubert Bruls om de campagnebijeenkomst voortijdig te laten eindigen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.