Zijn zieke moeder bezoeken kan Peter niet, maar dankzij René’s graver kan hij wel naar haar zwaaien

VIDEONIJMEGEN - Normaal bezoekt Nijmegenaar Peter Busser zijn moeder Bets Busser elke dag. Maar dat kan niet meer omdat ze geen bezoek mag ontvangen vanwege de strenge coronamaatregelen. Daarom bedacht Busser een list om toch contact te kunnen maken met zijn moeder.

Met hulp van kraanmachinist René van bouwbedrijf Infrascoop in Cuijk kreeg Peter Busser het voor elkaar om zijn moeder bij ZZG Zorggroep de Horizon in de Nijmeegse wijk Meijhorst te verrassen. René tilde Peter in de bak van zijn graafmachine omhoog. Hoog genoeg om hem voor het kamerraam van moeder Bets in beeld te brengen.

Zijn moeder - bij wie inmiddels het coronavirus is vastgesteld - reageerde buitengewoon prettig verrast op de mooie actie van haar zoon. Vanuit haar bed kon ze Peter zien zwaaien en kushandjes werpen. Het bezoekje van haar zoon Peter in de bak van de graafmachine deed haar duidelijk goed. 

Peter Busser verrast zijn moeder Bets in Nijmegen. Hij mag haar niet bezoeken maar zo kan hij wel naar haar zwaaien.
Volledig scherm
Peter Busser verrast zijn moeder Bets in Nijmegen. Hij mag haar niet bezoeken maar zo kan hij wel naar haar zwaaien. © Still uit video Infrascoop

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.