De eerste zaterdag zonder de 1,5-meter-regel: drukste in de Nijmeegse Burchtstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste zaterdag zonder de 1,5-meter-regel: drukste in de Nijmeegse Burchtstraat. © Paul Rapp

Zó ziet een dagje stad er nu uit zonder afstandsregels: ‘Net alsof mensen minder angst hebben gekregen’

NIJMEGEN - De jaarwisseling, sinterklaas en Bevrijdingsdag ineen. Zo, dachten we bij het begin van corona, zou de dag voelen dat we weer zonder ‘1,5 meter’ mochten leven. Nu het zover is, lijkt van een feestsfeer in Nijmegen echter geen sprake.

10 reacties

 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Joes, en de 85%+ hebben ook duidelijke redenen waarom ongevaccineerden een vaccin moeten halen, of testen, of wegblijven. Je brengt de samenleving grote schade toe met je aandachtzoekende gedrag.
 • Joes Rolsteen

  1 jaar geleden
  Ik heb wel meer " angst" gekregen nu alles weer mag. Ik ben namelijk "bang" voor de gevaccineerde die denken dat ze beschermt zijn en veilig. We weten allemaal dat ze nog steeds het virus bij zich kunnen dragen en doorgeven. Ik wil hiermee zeggen, stop met on gevaccineerde te beschuldigen, ze hebben redenen wasrom ze niet willen. Vele hebben corona gehad, zijn dus beschermt, wirden toch gedwongen om alsnog te prikken. Zijn 7 keer beter beschermd. Ziek maar op.
 • J.M.C. Knoop

  1 jaar geleden
  Heb zelf 1 prik gehad. Dezelfde avond zat ik op de SEH met een opgezwollen gezicht. Waar blijft het beleid voor mensen die wel willen maar niet kunnen? Waar blijft meer informatie voor ons? Mijn leven staat stil, ik ben 24. Door dit onnozele beleid verlies ik vrijheid in mijn beste jaren!
 • Marie-Louise Walter

  1 jaar geleden
  Zelf nadenken is er niet bij, kuddedieren
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Bijzonder dat een reactie van Anneke toegelaten wordt waarin duidelijk een dreigement verborgen zit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen